content_copy om tapetserarverkstaden
Priser inkl. moms

om tapetserarverkstaden

Info om tapetserarverkstaden PTV est.1987

Personalen är välutbildad och erfaren med gesäll eller mästarbrev. Vi hjälper dig gärna med de frågor du har om din möbel.

För en offert på omklädsel och renovering, är ett foto av ditt objekt till stor hjälp för oss. Besök butiken eller maila foton till: info@ptv.se

PTV har ansvarsförsäkring och är garanti-tapetserare genom medlemskap i Sveriges Tapetserarmästares Centralförening.

Vi klär gärna om bara ett par stolsitsar åt dig - vid renovering av 1700- och 1800-talsmöbler rekommenderar vi naturmaterial som halm, tagel och linnevävar.

Men vår huvudsakliga specialitet och inriktning är skandinaviska kvalitetsmöbler från 1900-talet, t.ex. fåtöljerna Ägget och Svanen som vi ger nytt liv med egen metod.

Vi har även reservdelar, kuddsatser och nya klädslar till flertalet Skandinaviska Klassiker, t.ex Jetson 66 & Jetson 69, olika Dux-soffor mm.

Dom danska gummisadelgjordarna från Fagas finns alltid på lager hos oss, i alla 11 olika längder.

För kostnadsförslag, maila några bilder på ditt objekt till:  info@ptv.se 

Renovering och nyproduktion av möbler till kulturmiljöer som teatrar, slott, kyrkor, kapell och församlingshem är en stor del av vår verksamhet.

Arbetet utförs ofta i samarbete med snickerier, målare, konservatorer, arkitekter, byggnadsbolag och fastighetsägare.

Vi producerar och renoverar inredning till butiker, barer, hotell, kontor, fartyg och restauranger i egen regi eller utifrån koncept och ritningar på uppdrag av snickerier, inredare, stylister, arkitekter och byggnadsbolag.

I Göteborgstrakten genom åren på t.ex. krogar Hello Monkey, Fond, SK Mat & Människor, Klara, Condeco, Uppåt/Framåt, Bliss Resto, Smaka, Rumpan Bar, Evas Paley, A Hereford Beefsteouw. Club Social, Croissanteriet 421, SAS Radisson, Hotell Avalon, Grand Hotell Borås, Temple Bar, NK-sport m.fl.

Även på kontor för NCC, Skanska m.fl.

I Stockholm hösten 2015 Restaurang Hillenberg på uppdrag av Okidoki Arkitekter för Stureplan gruppen.

krog

Vi tar även uppdrag avseende produkt­utveckling av möbler, men framförallt mot bilindustrin. 1998–2003 arbetade vi heltid i ett större team för FAURECIA med framstolarna och baksätet till SAAB 9-3 Sport Sedan, samt detaljer på Cabriolet & Combi.

Arbeten med säten för veteranbilar/bussar /motorcyklar förekommer också.